Cautare rapida
Catalog produse
Oferta speciala
Costea News

 

Pret: 5.00 Lei

Informatii
Dispozitiv de protectie bioinformationala  Vital Protect

Dispozitiv de protectie bioinformationala Vital Protect

Garantie: 12 luni

 

 

Pret: 490.83 Lei

 

Comanda acest produs

» Trimite pe:
Comanda instant - Dispozitiv de protectie bioinformationala Vital Protect

Email Telefon

Dispozitiv de protectie bioinformationala Vital Protect

S-a lansat noul VITAL PROTECT

Semnal mai puternic, protecție mai eficientă cu 30%

După o perioadă îndelungată de muncă, energie și timp investit, rezultatele așteptate ne surâd. Aşadar... s-a lansat noul VITAL PROTECT! Datorită îmbunătățirii formei de undă a semnalului, protecția împotriva radiațiilor nocive este mai puternică acum cu 30%.

Frecvența naturală la care organismul poate funcționa în parametri optimi este 7,83 Hz. VITAL PROTECT emite această frecvență. Creierul, în mod normal, tinde să se mențină în zona lui de confort, dar este perturbat ori de câte ori intră în contact cu semnalele emise de telefoane mobile, antene radio, orice fel de aparate electrocasnice, linii de înaltă tensiune, linii de tramvaie, troleibuze, tehnologii wireless etc. Toate acestea debranșează organismul de la mediul său natural în care își poate menține starea de echilibru.

Consecințele...

... acestor atacuri agresive cu radiații electromagnetice se reflectă în „neînsemnatele” dureri de cap, migrene, stări de greață, lipsa apetitului sexual, oboseală, nervozitate, irascibilitate, dereglări hormonale, erupții pe piele, tumori, cancer și leucemie. De curând, în mai multe școli din Anglia tehnologiile wireless au fost desființate după ce un număr neobișnuit de mare de copii au fost diagnosticați cu leucemie. Această măsură se ia deja și în alte țări din Europa, întrucât a fost stabilită legătura între efectele radiațiilor emise de tehnologiile wireless și cazurile de îmbolnăviri.

Par să fie în regulă, dar prezintă siguranță?

Recomandări de siguranță:

1.      Căștile bluetooth NU sunt sigure. Microundele generate de telefonul mobil sunt transferate prin radio și transmise direct în canalul auricular și în regiunea adiacentă a capului prin intermediul circuitului cu cuplaj bluetooth.

2.      Căștile cu cablu NU prezintă siguranță decât dacă sunt specific ecranate împotriva radiațiilor electromagnetice.

3.      Telefoanele fără fir folosite în casă nu emit atât de multe radiații electromagnetice precum celularele, dar NU trebuie să fie considerate nepericuloase. Ele trebuie folosite pe modul speaker, la o distanță de cel puțin 20 cm de cap.

4.      Stațiile portabile de emisie‒recepție NU sunt sigure. Ele emit niveluri de radiații electromagnetice foarte ridicate, de până la 50 de ori mai mult decât un telefon mobil!

5.      NU este sănătos să ții un telefon mobil în apropierea capului pe timpul nopții. Chiar și în stand-by mobilul emite cu regularitate un semnal de microunde modulat pulsatoriu pe care îl trimite către stația de bază, astfel încât poziția telefonului mobil să poată fi reperată.

6.      Liniile telefonice terestre obișnuite SUNT sigure. De fapt, ele reprezintă una dintre cele mai sigure forme de comunicare verbală pe cale electronică.

Nu există ceva care să poată bloca baia de radiații nocive în care ne scăldăm. Suntem conștienți că trăim într-o eră a tehnologiilor avansate, care au și avantajul că ne ușurează viața. Soluția nu este să te izolezi într-o cușcă ecranată, ci să faci în așa fel încât organismul să mențină frecvența lui de vibrație naturală, chiar și atunci când interferează cu unde electromagnetice perturbatoare. Din acest punct de vedere, VITAL PROTECT reprezintă la ora actuală cea mai sigură și mai eficientă tehnologie de protecție împotriva impactului distructiv al radiațiilor. Când creierul funcționează în parametri normali, toate funcțiile organismului tind să se regleze.

Un articol semnat de un eminent fizician britanic, Dr. Gerald Hyland, este citat pe site-ul www.cancer-health.org. Articolul original, intitulat „Physics and Biology of Mobile Telephony” („Fizica și biologia telefoniei mobile”), descrie efectele termice și non-termice ale telefoniei mobile prin radiațiile electromagnetice și radiațiile de microunde modulate pulsatoriu. În mod interesant, creierul este recunoscut ca organ electric. Dr. Hyland amintește despre importanța de a asigura compatibilitatea electromagnetică a instrumentelor electronice prin interzicerea folosirii telefoanelor mobile în avioane și spitale (o interdicție determinată de interferența non-termică) în contrast puternic cu puțina atenție care se acordă interferenței telefoanelor mobile cu aparatura electrică a capului (creierul, când telefonul e ținut aproape de acest organ un timp îndelungat).

Faptul că nu vedem baia de unde electromagnetice în care ne scăldăm nu înseamnă că ele nu există. Ignoranța nu este o soluție. Dacă medicul nu vine să-ți spună: „Migrenele de care suferi se datorează și radiațiilor nocive din mediul înconjurător”, sau: „La dezvoltarea acestui cancer au avut o contribuție majoră radiațiile emise de telefonul mobil, folosirea cuptorului cu microunde și a foehn-ului”, nu înseamnă că toate acestea nu-ți atacă organismul. Expunerea prelungită la radiații electromagnetice reprezintă o distrugere lentă a funcțiilor creierului și deci a întregului sistem pe care ne bazăm ca să ne mențină sănătoși. Mă întreb, conștient fiind de importanța capitală a informațiilor pe care le citești acum, alegi să te protejezi sau procedezi precum struțul și bagi din nou capul în nisip? E ciudat cum majoritatea oamenilor se trezesc abia la final, când nu mai e nimic de făcut pentru sănătatea lor. Dar totuși există printre aceștia (circa 10%, conform statisticilor) și oameni responsabili care aleg mai devreme.

Și deci, cu ce vine diferit noul VITAL PROTECT? În primul rând, a fost miniaturizat și acum este mult mai practic. Forma de undă a semnalului emis este cu 30% mai puternică, ceea ce înseamnă că are o eficiență de protecție și dinamizare a forței vitale mai mare. Raza lui de acoperire crește astfel de la doi la trei metri. Durata de viață și utilizare a noului VITAL PROTECT este cu 50% mai mare decât a dispozitivului precedent. Fă-ți un cadou util de sărbători și dacă ai copii asigură-te că vor avea, și ei, parte de cea mai bună protecție împotriva efectelor nocive ale radiațiilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cos cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Curs valutar
La data: 28-09-2022
  Euro: 4,9479 Lei
  Dolar: 5,1794 Lei
Convertor valutar
Marci produse
Website detinut de COSTEA MEDIA MANAGEMENT S.R.L., CIF: RO28096588, Reg.Com: J23/462/2011
Magazine online