Cautare rapida
Catalog produse
Oferta speciala
Enigmele Istorie

 

Pret: 19.00 Lei

Informatii
»  Acasa
FORTEFLEX 360 PACHET (2 cutii)

FORTEFLEX 360 PACHET (2 cutii)

 

 

Pret: 200.00 Lei

 

Comanda acest produs

» Trimite pe:
FORTEFLEX 360 PACHET (2 cutii)
Comanda instant - FORTEFLEX 360 PACHET (2 cutii)

Email Telefon

FORTEFLEX 360 PACHET (2 cutii)

FORTEFLEX 360

Complex nutrițional articular

Fiole buvabile

 

ARTICULAȚII FLEXIBILE ȘI PUTERNICE

 

Forteflex 360 este un produs natural sub formă de fiole buvabile, pe bază de siliciu vegetal, extracte naturale, minerale și vitamine cu efecte sinergice positive de susținere a sistemului articular și osos.

 

RECOMANDĂRI ALE PRODUSULUI FORTEFLEX 360

 

1.        Ajută la reducerea disconfortului articular

2.       Conține substanțe natural de sursă vegetală ce contribuie la buna formare a colagenului, ce susține buna funcționare a articulațiilor și ligamentelor

3.       Contribuie la menținerea și redobândirea flexibilității articulare

4.       Poate fi util în caz de suprasolicitare a aparatului locomotor

5.       Recomandat în recuperarea după accidente sau leziuni ale aparatului locomotor

6.       Util în uzura aparatului locomotor ca urmare a înaintării în vârstă, efortului excesiv sau accidentelor

7.       Ajută la menținerea bunei funcționări a cartilajului articular

8.       Protejează cartilajul articular de acțiunea substanțelor nocive care acționează la nivelul articulației

9.       Favorizează neutralizarea radicalilor liberi

 

DE CE SĂ UTILIZEZI FORTEFLEX 360?

 

1. Toate ingredientele sunt susținute de studii științifice cu privire la rolul pozitiv pe care îl pot exercita în susținerea sistemului articular.

2. FORMA LICHIDĂ de administrare a produsului face ca ingredientele active să fie foarte ușor de administrat - 1 flacon pe zi.

3. Datorită formei buvabile, substanțele active sunt mult mai rapid asimilate în organism decât în cazul administrării sub formă de capsule sau comprimate.

4. Produsul nu necesită și nu conține substanțe inactive cum sunt: coloranți, agenți antiaglomeranți, emulsifianți, talc sau alte substanțe suplimentare prezente frecvent în cazul comprimatelor sau capsulelor.

5. Extractele naturale sunt obținute de la producători de renume din Uniunea Europeană

 

 

CE CONȚINE FORTEFLEX 360

 

Fiecare dintre ingredientele produsului FORTEFLEX 360 este de origine naturală și utilizarea sa este susținută de studii științifice.

 

Ingrediente:

 

Fiecare flacon conține: Apa distilata; agent de umezire: glicerină; extract hidoretanolic (10% maltodextrină) din gumă de Arbore-de-tămâie (Boswellia serrata) cu min. 65% acizi boswelici – 3,6%; Bromelaină (din Ananas / Ananas comosus), 2000GDU – 2%; extract hidroetanolic 1:1 din părți aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense), cu 7% siliciu – 2%; Citrat de magneziu anhidru – 1,2%; Vitamina C / acid ascorbic filmat – 1,2%; conservant: sorbat de potasiu.

 

 

Extractul din Coada calului (Equisetum arvense) conține minim 7% siliciu organic vegetal, asimilabil de către organismul uman. Siliciul este un oligoelement esențial pentru organismul uman. Siliciul stimulează sinteza de colagen și intervine în formarea cartilajului, oaselor1 și funcționarea articulațiilor, ajută la menținerea și redobândirea flexiblității articulațiilor. Contribuie la refacerea mai rapidă a țesuturilor și ligamentelor lezate sau uzate. Siliciul are un rol important în buna funcționare a sistemului imunitar. Aspectul normal și sănătos al pielii, unghiilor, părului și dinților depinde în mare măsură de prezența siliciului. Siliciul din sursă vegetală este singura formă de siliciu ce poate fi asimilată de către organismul uman.


Vitamina C - contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea adecvată a sistemului osos și a ligamentelor, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, protejează AND-ul, lipidele și proteinele împotriva stresului oxidativ. Formarea normală a colagenului este  necesară pentru dezvoltarea structurii normale a mai multor țesuturi corporale, inclusive oasele, cartilajele, gingiile, pielea, tendoanele și vasele de sânge2.


Bromelaina – este o enzimă din clasa enzimelor proteolitice, extrasă din tulpina de ananas. Contribuie la reducerea enzimei COX2 și activării NF-kB implicate în afectarea țesuturilor osteo-articulare, susține reducerea inflamației articulare5, 6, 7. Contribuie la refacerea țesuturilor după leziuni și traumatisme.


Arborele de tămâie (Boswellia serrata) - prin conținutul de acid boswelic ajută la îmbunătățirea mobilității articulațiilor, coloanei vertebrale și mușchilor. Contribuie la reducere disconfortului articular și muscular. Există numeroase studii clinice8, 9, 10 care prezintă efectele antiinflamatorii ale extractelor din Boswellia serrata.

 

Citratul de Magneziu – Magneziul este un oligoelement esențial implicat în peste 300 de procese metabolice, joacă un rol important în producerea şi transportul energiei, în contracţia sau relaxarea muşchilor, fiind present în mare parte în oase. Magneziul este implicat în sinteza proteinelor şi asistă la funcţionarea anumitor enzime din corp11. Deficiența de magneziu se manifestă frecvent prin dureri de cap, rigiditate, anxietate, nervozitate, tulburări de concentrare, insomnii, etc. Citratul de magneziu este o formă de magneziu ușor asimilabilă, iar administrarea acesteia în formă lichidă face ca absorbția acestuia să fie și mai facilă11,12, 13

 

 

 

MODUL DE UTILIZARE

Se administrează 1 flacon buvabil pe zi, pe stomacul gol, ca atare sau diluat în 100-200 ml de apă. Se administrează de preferință cu 20 de minute înainte de masă.

 

DURATA DE UTILIZARE

Se poate utiliza în cure de până la 60 de zile (câte 2 cutii a 30 de flacoane). După o pauză de 20 de zile administrarea se poate relua în același mod.

 

 

ATENȚIONĂRI

-          Acest produs nu se va administra  copiilor cu vârsta de până la 12 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează. Nu se va administra persoanelor cu intoleranță la oricare dintre componentele produsului. În cazul persoanelor ce manifestă alergie la ananas, produsul nu va fi administrat.

-          Nu este recomandat persoanelor care se confruntă cu litiază renală sau disfuncții renale severe. Nu se va administra persoanelor cu edem cardio-renal.

 

-          Datorită efectului diuretic, pe parcursul utilizării produsului se va asigura o hidratare corespunzătoare, consumând o cantitate suficientă de apă în fiecare zi.

 

-          A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.  A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj.

 

 

CONDIȚII DE PĂSTRARE

A se păstra la temperatura camerei între 5 şi25oC.

           
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cos cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Curs valutar
La data: 13-08-2020
  Euro: 4,8344 Lei
  Dolar: 4,0836 Lei
Convertor valutar
Marci produse
Website detinut de COSTEA MEDIA MANAGEMENT S.R.L., CIF: RO28096588, Reg.Com: J23/462/2011
Magazine online