Cautare rapida
Catalog produse
Oferta speciala
Costea News

 

Pret: 5.00 Lei

Informatii
ImunOcube

ImunOcube

Garantie: 10 ani

 

 

Pret: 2102.86 Lei

Pret: 1890.10 Lei

 

Comanda acest produs

» Trimite pe:
ImunOcubeImunOcubeImunOcube
Comanda instant - ImunOcube

Email Telefon

ImunOcube

Ce este ImunOcube?

Este un sistem unic care purifica aerul, apa, alimentele. Creste imunitatea si fortifica sanatatea.

Neutralizeaza smog, toxine, metale grele si mirosuri neplacute

Distruge bacterii, virusi, ciuperci, mucegaiuri si alergeni

Elimina hormoni, antibiotice, pesticide  si paraziti din alimente

Purifica apa de chimicale si clor, o energizeaza si o alcalinezeaza

Ofera eficienta terapeutica in multiple afectiuni

ImunOcube este un sistem multifunctional performant, bazat pe tehnologii spatiale care purifica la nivel molecular, 100% ECO

Legendarul cosmonaut roman Dumitru Prunariu va recomanda ImunOcube

Tehnologia de purificare spatiala astazi disponibila si pe pamant

Oamenii de stiinta din industria spatiala au elaborat o tehnologie unica de purificare moleculara prin impulsuri de inalta frecventa pentru navele cosmice, brevetata in Rusia, SUA si Japonia.

Dupa ani de zile de functionare in cadrul Statiei Spatiale Internationale acest sistem s-a dovedit a fi cel mai eficient si singurul capabil sa purifice aerul, chiar si in cele mai greu accesibile locuri, atat in modulele NASA, cat si in celelalte compartimente ale navei.

Pe baza acestei tehnologii spatiale a fost elaborat ImunOcube – dispozitiv multifunctional de purificare moleculara a aerului, a apei si a alimentelor, adaptat utilizarii in conditii casnice.

De ce ImunOcube

Ce pericole ascund aparatele de aer conditionat si filtrele de aer ?

Toate aceste aparate recircula aerul prin cartusul filtrant pe suprafata caruia, particule mari si mijlocii formeaza un strat gros de praf.

Iar cel mai mare pericol consta in faptul ca, in conditii de umiditate crescuta si fluctuatii de temperatura, in stratul de praf de pe suprafata cartusului, se dezvolta bacterii, ciuperci, spori de mucegai si alergeni, care, cu jetul de aer, se imprastie si contamineaza toata incaperea.

ImunОсube, spre deosebire de filtrele cu cartuse, genereaza impulsuri de inalta frecventa care actioneaza la nivel molecular si descompun particulele nocive din aer, apa si alimente in unele simple si inofensive.

Numai 10 minute de functionare
ImunOcube si Dvs:

-      Respirati aer curat ca de munte

-      Beti apa pura ca de izvor

-      Consumati alimente bio sanatoase

ImunOcube – tehnologie de purificare complet ecologica si sigura, avand la baza principii imprumutate direct de la natura. 

Si este foarte simplu si comod! 
Uitati de consumabile si intretinere. Beneficiati de eficienta maxima, garantata 10 ani.

9 avantaje unice ImunOcube

Creste imunitatea
Mentinand conditiile optime pentru functionalitatea organismului, ImunOcube fortifica imunitatea si normalizeaza procesele metabolice. Astfel traiti o viata sanatoasa si Va simtiti excelent!

Distruge bacterii si virusi 
ImunOcube dispune de cea mai moderna tehnologie de purificare moleculara - reactie ce se propaga rapid prin aer si apa, ceea ce duce la distrugerea totala a microorganismelor nocive.

Purifica aer
Din cauza cresterii nivelului noxelor, aerul este contaminat cu diferite particule nocive. ImunOcube purifica aerul de noxe, metale grele, mirosuri neplacute, bacterii, virusi si particule alergene.

Elimina mucegaiul si ciupercile
ImunOcube trebuie utilizat regulat in toate incaperile, deoarece este singurul aparat care elimina rapid mucegaiul - cauza principala a alergiilor, durerilor de cap, insomniilor si a starilor de rau.

Dezinfecteaza locuinta
ImunOcube este de sute de ori mai eficient in comparatie cu clorul si razele UV, sterilizeaza incaperile si elimina ciupercile, bacteriile, parazitii, virusii si alergenii.

Anihileaza toxine si chimicale
Mobilierul modern si tapiteriile sintetice emana toxine periculoase, iar ImunOcube este singurul aparat care purifica aerul de formaldehida, metale grele si diferite substante chimice nocive.

Elimina аlergenii
ImunOcube purifica si sterilizeaza aerul din incapere, protejandu-va de particule alergene precum praful, polenul, sporii de mucegai, puful, parul animalelor, acarienii, etc.

Purifica si energizeaza apa
ImunOcube purifica apa, o energizeaza, oxigeneaza si alcalinizeaza, dandu-i proprietati puternice terapeutice. Elimina in totalitate clorul, metalele grele, toxinele, culoarea si mirosurile neplacute.

Elimina hormoni si antibiotice
ImunOcube este singurul aparat care purifica alimentele de pesticide, erbicide, metale grele, iar din produsele de origine animala elimina paraziti, bacterii, virusi, hormoni de crestere si antibiotice.

ImunOcube va protejeaza de 8 pericole

Smog si noxe

Din cauza traficului aglomerat, aerul din incaperi se contamineaza cu smog si microparticule de noxe. ImunOcube actioneaza la nivel molecular si elimina, in totalitate, din aer microparticulele si mirosurile neplacute.

Paraziti si virusi

ImunOcube, prin reactia de oxidare la nivel molecular distruge rapid bacteriile, virusii si parazitii din aer, apa si de pe suprafete. Este dezinfectant ecologic, de sute de ori mai puternic fata de clor sau razele UV.

Mucegai si ciuperci

Aveti alergii, dureri de cap, greata, insomnii, stari de rau? De vina este mucegaiul de interior. ImunOcube distruge sporii de mucegai din aer si anihileaza intreaga colonie, chiar si in locuri greu accesibile.

Particule alergene

ImunOcube este singurul aparat care purifica aerul la nivel molecular si elimina rapid microparticule alergene precum praf, polen, spori de mucegai, noxe, toxine, vapori de lacuri si vopsele, mirosuri neplacute.

Apa contaminata

Deseori apa din retea este contaminata cu rugina, calcar, clor, metale grele, bacterii, virusi, paraziti, are culoare, miros si gust neplacut. ImunOcube purifica apa, o oxigeneaza, alcalinezeaza si o face placuta la gust.

Ioni pozitivi

Toate aparatele electrice emana ioni pozitivi care provoaca dureri de cap, stari de greata, insomnii, nervozitate. ImunOcube genereaza in aer ioni negativi si astfel asigura echilibrul optim pentru o viata sanatoasa.

Epidemii sezoniere

ImunOcube este cel mai puternic dezinfectant si sterilizator care elimina in totalitate bacteriile si virusii din aer si apa. Astfel previne posibilitatea de contaminare in colectivitate si dezvoltarea racelilor sezoniere.

Hormoni si antibiotice

Hormonii si antibioticele din carne si peste nu se distrug prin clatire si nici prin fierbere. ImunOcube este singurul aparat care elimina din alimente toate aceste substante nocive. Astfel hrana devine sigura si sanatoasa.

ImunOcube insanatoseste 3 filtre principale al organismului

ImunOcube purifica aerul si insanatoseste plamanii Dvs!

ImunOcube genereaza impulsuri de inalta frecventa si initiaza o reactie de oxidare moleculara care se propaga rapid in aerul ambiant. Microparticule, mirosuri si microorganisme nocive se elimina rapid, iar Dvs respirati un aer proaspat, curat si plin de energie. Astfel:

-      Creste capacitatea plamanilor, iar organismul se oxigeneaza la maxim

-      Se diminueaza si dispar problemele cailor respiratorii, alergiile si astmul

-      Riscul imbolnavirilor sistemului respirator scade semnificativ

ImunOcube purifica apa si insanatoseste rinichii Dvs!

Reactia de oxidare generata de ImunOcube se propaga rapid in apa si neutralizeaza compusii nocivi precum clor, saruri, rugina, metale grele, bacterii si virusi. Doar in 15 minute ImunOcube va face apa absolut pura, energizata, oxigenata, alcalina cu un gust placut, exact ca de izvor.

-      Rinichii Dvs nu se suprasolicita si functioneaza la parametrii optimi

-      Beti apa pura si preparati hrana biologica care va reda sanatate

-      Consumati zilnic apa energizata, alcalina, cu proprietati terapeutice

ImunOcube purifica alimentele si insanatoseste ficatul Dvs!

Alimentele din supermarketuri sunt pline de chimicale. Antibioticele, hormonii si parazitii ataca sistemul imunitar, endocrin, tractul gastro-intestinal, rinichii, iar cel mai mult ficatul. ImunOcube elimina din alimente toate chimicalele nocive, iar hrana devine pura si sanatoasa.

-      Ficatul Dvs se regenereaza rapid si revine la functionalitatea normala

-      Preparati alimente sigure si sanatoase fara bacterii, virusi si paraziti

-      Consumati carne si peste purificate, fara hormoni de crestere si antibiotice

 

Avantaje ImunOcube

 

Este multifuncțional

 Purifică microbiologic aerul, apa, alimente, lichide, diferite obiecte, materiale și suprafețe.

 Descompune ireversibil formațiunile nocive de natură chimică: noxele, metalele grele, radicalii liberi, etc.

 În câteva minute distruge complet paraziții, bacteriile și virușii periculoși: Salmonella, E.Coli, Listeria, Giardia, Disenteriae, Micrococcus Aureus, Botulinum, virușii hepatitei A si B, etc.

 Elimină din alimente paraziții, hormonii artificiali de creștere, antibioticele, pesticidele, erbicidele, E-urile, etc.

Are cea mai mare putere de sterilizare, mult mai mare decât a clorului și razelor UV din săli de operații.

Este singurul care

 Purifică apa, elimină culoarea, clorul, chimicale, metale grele și mirosuri.

 Elimină rapid diferite mirosuri organice și chimice, chiar și pe cele pregnante: de fum de țigară, de foc, de ars, de mucegai, de mâncare gătită, de carburanți, de lacuri și vopsele, de carne putredă, de transpirație, mirosul animalelor de casă etc.

 Elimină mirosurile neplăcute și persistente din: autoturisme, bucătarii, băi, wc-uri, beciuri, debarale, frigidere, dulapuri, încălțăminte, îmbrăcăminte, saltele, perne, covoare, draperii și tapițerii, dar și din diferite recipiente sau tubulaturi.

Este unicat deoarece

Principiile de funcționalitate sunt similare cu cele existente în natură. 

Înglobează tehnologie de purificare microbiologică la nivel molecular, fără substanțe chimice.

 Structurează moleculele apei, o oxigenează și îi echilibrează pH-ul către alcalinitate.

Elimină mucegaiul de interior de pe pereti, ciupercile, moliile, gândacii și acarienii.

 Redă apei și uleiurilor proprietăți puternice bioenergetice.

 Are eficiență terapeutică în tratamentul a peste 200 de boli.

Mai mult de cât atât

 Este protejat de o carcasă robustă, care exclude riscul de accidentare pentru copii.

 Este ușor de utilizat, dispune de comenzi simple cu timer digital.

 Nu are motoare și ventilatoare, nu tulbură aerul, nu produce curenți și nu ridică praful de pe jos.

 ImunOcube nu folosește cartușe filtrante, nu acumulează mizerie și      bacterii în interiorul său.

 Nu funcționează permanent, ci doar în cicluri scurte programate.

Numai ImunOcube

 Este complet ecologic și biocompatibil.

 Are dimensiuni mici și forma unui cub de 20 cm.

 Este compact, portabil si silențios, având o greutate de doar 1.2 kg.

 Nu necesită consumabile și întreținere.

 Are cel mai mic consum de energie de cca 10W/zi

 Este testat, are certificate de calitate internaționale precum CE, roHs.

 Este garantat 10 ani.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cos cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Curs valutar
La data: 28-09-2022
  Euro: 4,9479 Lei
  Dolar: 5,1794 Lei
Convertor valutar
Marci produse
Website detinut de COSTEA MEDIA MANAGEMENT S.R.L., CIF: RO28096588, Reg.Com: J23/462/2011
Magazine online