Cautare rapida
Catalog produse
Oferta speciala
Punți peste abisuri

 

Pret: 19.00 Lei

Informatii
»  Acasa »  Carti »  Spiritualitate
Invataturile lui G.I. GurdJieff – Trezirea constiintei si evolutia spiritual

Invataturile lui G.I. GurdJieff – Trezirea constiintei si evolutia spiritual

 

 

Pret: 35.00 Lei

 

Comanda acest produs

» Trimite pe:
Comanda instant - Invataturile lui G.I. GurdJieff – Trezirea constiintei si evolutia spiritual

Email Telefon

Invataturile lui G.I. GurdJieff – Trezirea constiintei si evolutia spiritual

Claude G. Thompson


Cartea prezinta invataturile actualizate si concentrate ale maestrului spiritual Gurdjieff, asa cum el doreste sa le transmita discipolilor sai. Fara niciun fel de adaugiri, fara interpretari si fara comentarii, vocea lui Gurdjieff ne vorbeste direct si clar pentru a simplifica intelegerea realitatii in care traim si menirea noastra in aceasta lume! Invataturile maestrului se indreapta catre oamenii care isi doresc sa se elibereze de minciunile consensuale generate de societate si sa se trezeasca din somnul inconstientei prin cultivarea atentiei asupra momentului acum.

Claude G. Thompson reda cu o precizie deosebita gandurile si vorbele mentorului consacrat, pentru ca noi sa putem descoperi valoarea exceptionala a indrumarilor sale. Daca va pasioneaza trezirea constiintei si evolutia spirituala, cartea “Invataturile lui G. I. Gurdjieff” va arata caile pe care le puteti urma pentru a obtine rezultate concrete! Sistemul de predare al marelui maestru este structurat pe trei niveluri (individual, social si cosmic), aprofundand astfel intelepciunea transmisa printr-o viziune holistica remarcabila.

Dupa ce s-a format ca instrumentist profesionist si a obtinut o diploma de compositor, Claude G. Thompson si-a inceput cautarea spiritual si l-a intalnit pe Swami Shraddhananda, care l-a initiat in yoga. Treizeci de ani de studiu l-au condus spre intelegerea profunda a marilor ganditori si exploratori ai spiritului, asa cum au fost C.G. Jung, G.I. Gurdjieff sau Sri Aurobindo.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cos cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Curs valutar
La data: 13-05-2021
  Euro: 4,9265 Lei
  Dolar: 4,0823 Lei
Convertor valutar
Marci produse
Website detinut de COSTEA MEDIA MANAGEMENT S.R.L., CIF: RO28096588, Reg.Com: J23/462/2011
Magazine online