Cautare rapida
Catalog produse
Oferta speciala
Costea News

 

Pret: 5.00 Lei

Informatii
Investigatii in paranormal Reteaua energetica a pamantului

Investigatii in paranormal Reteaua energetica a pamantului

 

 

Pret: 35.00 Lei

 

Comanda acest produs

» Trimite pe:
Comanda instant - Investigatii in paranormal Reteaua energetica a pamantului

Email Telefon

Investigatii in paranormal Reteaua energetica a pamantului

Bruce L. Cathie
 
O incursiune captivanta in subiectul potentialului incredibil al retelei energetice si al campului unificat din jurul nostrum. Prima carte scrisa de Bruce L. Cathie, “Harmonic 33”, a fost publicata pentru prima data in 1968, pe vremea cand era pilot pe aeronave comerciale, in Noua Zeelanda. Capitanul Bruce L. Cathie a fost primul cercetator care a analizat potentialul uluitor al energiei infinite care ne inconjoara planeta in fiecare microsecunda. Cathie investigheaza armonicele luminii si modul in care este structurata reteaua energetic. In aceasta lucrare exista capitole in care autorul trateaza in mod ingenios subiecte precum  mijloacele de propulsie a OZN-urilor, activitatea marelui geniu Nikola Tesla, ecuatiile unificate, antenele misterioase, Pitagora si reteaua, detonarea nuclear, hartile anticilor, un Stonehenge Australian si multe alte domenii care iti vor capta interesul.
Este o carte esentiala pentru toti cei care vor sa aprofundeze stiintele de frontier sis a inteleaga cum se poate extrage energie direct din mediu, asa-numita free energy. Ne asteapta un viitor fantastic daca vom reusi sa descoperim secretele care stau la baza structurii  Universului!
Bruce L. Cathie
Ei au povestit cum  obiectul a ridicat masina de pe sosea, a scuturat-o destul de violent, a intors-o in directia opusa, apoi a asezat-o inapoi pe sosea cu o asemenea forta incat unul dintre cauciucuri a explodat. Anchetatorii din Port Lincoln au examinat masina, care era acoperita cu o substanta asemanatoare cenusii, apoi au trimis mostre din interior si din exterior la laboratorul judiciar Adelaide, pentru a fi analizate.
Explicatiile pentru acest incident au fost mai bizarre decat incidentul in sine. Un professor universitar a declarat ca fenomenul ar fi putut fi provocat de un meteorit alcatuit din roci carbonifere, “capabil sa faca astfel de lucruri”. Ma intreb cam cat timp va mai accepta publicul larg asemenea aberatii evidente. (Din cartea “invenstigatii in paranormal: Reteaua energetic a Pamantului”, Bruce L. Cathie)
Bruce L. Cathie , expert in domeniul cercetarilor despre reteaua energetic a Pamantului, a publicat prima sa carte “Harmonic 33”, in anul 1968, pe cand era pilor in Noua Zeelanda.  . Capitanul Bruce L. Cathie a fost cel dintai cercetator care a reusit sa exploreze in profunzime captivantul domeniu al retelei energetic care ne inconjoara pretutindeni. Investigatii minutioase a realizat si in legatura cu misterele OZN-urilor, secretele antigravitatiei si producerea de free-energy (energie gratuita). O minte stralucita si un izvor de informatii nu doar fascinante, ci si ascunse publicului larg.
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cos cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Curs valutar
La data: 28-09-2022
  Euro: 4,9479 Lei
  Dolar: 5,1794 Lei
Convertor valutar
Marci produse
Website detinut de COSTEA MEDIA MANAGEMENT S.R.L., CIF: RO28096588, Reg.Com: J23/462/2011
Magazine online