Cautare rapida
Catalog produse
Oferta speciala
Ultimele 20 de minute

 

Pret: 25.00 Lei

Informatii
»  Acasa »  Carti »  Spiritualitate
Mesaje de la Maeştrii Ascensionaţi. O misiune importantă: România Vol. I

Mesaje de la Maeştrii Ascensionaţi. O misiune importantă: România Vol. I

 

 

Pret: 25.00 Lei

 

Comanda acest produs

» Trimite pe:
Comanda instant - Mesaje de la Maeştrii Ascensionaţi. O misiune importantă: România Vol. I

Email Telefon

Mesaje de la Maeştrii Ascensionaţi. O misiune importantă: România Vol. I

Maria Cristina Stroiny
 
O carte de avangardă spirituală ce vorbeşte despre regăsirea lui Dumnezeu, evoluţia rasei umane, lucrul cu noua energie şi transformările inerente epocii pe care o parcurgem.
 
 
Capitol gratuit:
 
VIITORUL ÎNCEPE AZI
Multe persoane se plâng de problemele pe care le întâlnesc în viaţa de zi cu zi. În funcţie de menirea sa, fiecare om se află în faţa unor încercări mai simple sau mai grele ce îl ajută să înainteze.
Suntem la începutul unei ere noi, cea a Vărsătorului, şi împărtăşim rolul de spectatori ai unei inevitabile prăbuşiri a tuturor structurilor economice şi sociale. Bazele acestor structuri încep să cedeze, iar energiile ce le-au susţinut se retrag, căci nu mai rezonează cu noile emisii energetice ce se revarsă asupra planetei.
Unii oameni sunt deschişi în faţa noului, alţii se sperie de schimbare. Mulţi dintre ei sunt ataşaţi de vechile structuri ale trecutului şi nu acceptă transformarea, rezonând cu vechile dogme şi limitări.
Această nouă eră va ajuta la modificarea considerabilă a percepţiei umane. Oamenii vor deveni mai deschişi realităţii în care trăiesc. Vor înţelege mai uşor faptul că emisiile lor mentale şi faptele lor de fiecare moment pot avea efecte ce vor influenţa viitorul lor şi al urmaşilor lor.
Necesitatea de a face şi a exprima binele va deveni un subiect foarte important.
În comparaţie cu aspectele trecutului, Era Vărsătorului va ajuta omenirea să progreseze mult sub aspect spiritual. Însă primii paşi spre împlinirea acestui deziderat vor fi cei mai grei.
Povara unei mentalităţi învechite şi eronate a creat ziduri de nepătruns în calea schimbării şi a transformării. Gândirea negativă, viziunea limitată şi dogmatică nu va mai rezona cu noua energie a Pământului.
Ne aflăm la o răscruce ce va conduce omenirea la o mare mutaţie în conştiinţă. Toţi oamenii vor înţelege că nu sunt singuri şi că aparţin unei mari familii ce reprezintă lumea întreagă şi căreia îi suntem datori cu sprijin şi ajutor.
Trebuie să înţelegem cu toţii că emisiile noastre mentale influenţează întreaga noastră familie care este lumea şi că fiecare dintre noi va da socoteală de natura acestora, bună sau rea. Vieţile şi viitorul copiilor şi nepoţilor noştri va depinde şi de aceste emisii, căci Era Vărsătorului îi va aduce omului puterea de creator. Depinde numai de el ce va crea.
Un alt impediment ce este întâlnit pe calea desăvârşirii noastre este frica. Putem vorbi de frica de viaţă şi de moarte, frica de a nu reuşi şi tot aşa. Trăim cu toţii acest sentiment pentru că nu ne-am aflat încă libertatea. Liber, omul poate crea cele mai frumoase opere, iar acestea vor intra în veşnicie.
Dacă ar fi să analizăm acest sentiment, ne-am da seama că el este rezultatul gândirii noastre. Temerile de zi cu zi, grijile, necredinţele ne-au condus spre a trăi această stare. Înlăturarea ei se poate obţine prin schimbarea modului de a gândi, purificarea mentalului fiind necesară evoluţiei noastre. Atunci când conştientizaţi că gândiţi negativ, consideraţi că acele gânduri nu vă aparţin şi lăsaţi-le să plece, să dispară. Încercaţi să vă identificaţi cu gândurile curate, altruiste, pe acelea să le acceptaţi şi să le apropiaţi de voi.
Dacă suntem toţi atât de plini de suferinţe şi dureri, e din cauză că am trăit plini de teama de viaţă şi de încercările ei, iar legea competiţiei ne-a întărit sentimentul de a nu reuşi.
Oamenii simt frica de moarte. Aceasta apare din cauză că ei se identifică cu propriul corp. Nu vor să accepte ideea că, pe când trupul fizic moare, spiritul lor este liber şi nemuritor. De fapt, murim puţin câte puţin în fiecare zi, trăim înconjuraţi de griji şi îmbătrânim.
Fiecare zi vrea să ne înveţe să ne detaşăm de propriile noastre frici. Murind puţin câte puţin, purificăm orice stare şi trăire ce ne scoate din noţiunea de a nu fi un om adevărat. Frica este o manifestare a gândirii. Dacă reuşim să depăşim gândirea, ne vom ridica la un nivel superior, cel al intuiţiei. Aici frica nu mai poate fi alimentată de nicio energie.
Intuiţia, adevărata simţire ce ne leagă de Cer, are legătură cu planul buddhic, cel al iubirii şi înţelepciunii divine. Cel ce se leagă prin fire de lumină de Cer reuşeşte să învingă teama, cele mai înnegurate frici, fiindcă acolo, în înălţimile Cerului, putem găsi adevărata libertate şi linişte. Scopul nostru este de a coborî Cerul în inimile noastre şi de a-l lăsa să se manifeste prin noi.
Privesc oamenii din jur şi vorbesc cu ei. Mulţi nici nu trăiesc acele nenorociri de care se plâng. Mintea lor ce gândeşte negativ creează acele nefericiri perpetue. Dumnezeu prin puterea Sa nu dă nimănui ceva ce nu ar putea să ducă, să împlinească. Scopul tuturor încercărilor este evoluţia.
Prin multiplele renaşteri spiritualizăm treptat materia trupurilor noastre succesive, până când obţinem eliberarea şi iluminarea. Atunci lecţiile acestei planete vor fi însuşite, iar Pământul va înceta să mai fie o şcoală de urmat.
Până să ajungem însă aici avem de reglat multe conturi cu noi înşine şi cu cei din jur, de schimbat şi de purificat multe stări de a fi.
Evoluţia are ciclurile ei. Fiecare om poate să aleagă prin liberul său arbitru înaintarea, stagnarea sau decăderea sa. În cazul celor ce s-au legat cu fire de lumină de Cer, posibilitatea destabilizării se reduce.
Fiecare rasă umană are ca scop perfecţionarea conştiinţei şi a corpurilor sale. Rasa lemuriană a perfecţionat trupul fizic, având o conştiinţă şi polarizare fizică. Rasa atlantă a perfecţionat corpul astral (al emoţiilor), ceea ce a condus la o polarizare astrală. Scopul rasei actuale (cea ariană) are ca obiectiv perfecţionarea corpului mental. În timpurile ce le trăim, o mare parte a omenirii se află sub influenţa mentalului inferior şi a polarizării astrale.
Se numeşte polarizat astral acea persoană ce trăieşte şi manifestă planul iluziilor, al dorinţelor şi mirajelor. Unii cred în vise deşarte, au ţeluri imposibil de împlinit, îşi exprimă interesul pentru lucruri trecătoare, ce nici pe ei nu-i mai mulţumesc. Trăiesc astfel accesând planurile inferioare, neînţelegând beneficiile lumilor superioare.
Energiile ce îmbracă acum Pământul impun necesitatea schimbării conştiinţei, căci ceea ce este în exterior va reflecta întotdeauna interiorul nostru. Atâta timp cât vom trăi în neînţelegere cu noi înşine şi cu cei din jur, vom imprima naturii înconjurătoare şi mediului o dizarmonie totală. Echilibrarea noastră va schimba totul în jur, este nevoie stringentă de asta.
Este natural ca la începutul unei ere să apară mutaţii de conştiinţă şi ceea ce părea altădată magic şi ciudat să devină un fapt normal.
Nimic nu poate împiedica instaurarea, din toate punctele de vedere, a Erei Vărsătorului ce aduce cu sine calmitatea şi echilibrul. Am experimentat destul în vechea Eră a Peştilor proasta folosire a resurselor, neînţelegerea şi competiţia. Acum trebuie să experimentăm starea de a iubi dezinteresat, sentiment ce va trebui să cuprindă omenirea în totalitatea ei.
De mulţi ani sunt îndrumată la nivel mental de către Maeştrii Luminii. Toate ce mi-au fost relevate mie personal sau spre îndrumarea altor oameni au fost total adevărate şi testate. Cele ce vi le-am dezvăluit aici sunt lucruri ce vor urma să se întâmple şi trebuie să fiţi deschişi să credeţi asta.
Mulţi văd ce se petrece în jur şi nu îndrăznesc să creadă că toate acestea se vor schimba. Acestora le spun să aibă mai multă încredere în divinitate şi în ei, să accepte evoluţia, căci într-un timp mai lung sau mai scurt, depinde numai de noi, lucrurile se vor transforma.
Visez la un viitor ce începe azi.
Ştiu că în fiecare zi noi toţi ne vindecăm la toate nivelurile, şi pentru asta trebuie să fim uniţi. Dumnezeu ne iubeşte şi vrea să fim cu toţii o mare familie, Familia Pământ. El vrea ca Pământul să devină o planetă sacră. Nenumărate alte specii lucrează pentru ca aceasta să se întâmple. Te invit să vii alături de noi. Ştim că tu poţi. În tine este puterea. Tu eşti un învingător. De aceea Domnul te-a ales!
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cos cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Curs valutar
La data: 23-08-2019
  Euro: 4,7216 Lei
  Dolar: 4,2706 Lei
Convertor valutar
Marci produse
Website detinut de COSTEA MEDIA MANAGEMENT S.R.L., CIF: RO28096588, Reg.Com: J23/462/2011
Magazine online