Cautare rapida
Catalog produse
Oferta speciala
Ultimele 20 de minute

 

Pret: 25.00 Lei

Informatii
»  Acasa »  Carti »  Spiritualitate
Mesaje de la Maeştrii Ascensionaţi. O misiune importantă: România Vol. II

Mesaje de la Maeştrii Ascensionaţi. O misiune importantă: România Vol. II

 

 

Pret: 25.00 Lei

 

Comanda acest produs

» Trimite pe:
Comanda instant - Mesaje de la Maeştrii Ascensionaţi. O misiune importantă: România Vol. II

Email Telefon

Mesaje de la Maeştrii Ascensionaţi. O misiune importantă: România Vol. II

Maria Cristina Stroiny
 
O carte de avangardă spirituală ce vorbeşte despre regăsirea lui Dumnezeu, evoluţia rasei umane, lucrul cu noua energie şi transformările inerente epocii pe care o parcurgem.
 
 
Capitol gratuit:
 
NOTE DE FINAL

Geometria sacră ne oferă o înţelegere mai vastă a universului şi a adevărurilor simple de lângă noi, având ca scop expansiunea conştiinţei şi deschiderea inimii spre lumină.
Formele geometrice sacre nu stagnează niciodată, ci se află în continuă schimbare, de la o formă geometrică la alta, având o anumită viteză sau frecvenţă, după caz.
Merkaba – vehicul de teleportare spaţiu – timp
Cuvântul Merkaba este alcătuit din trei silabe:
Mer – înseamnă lumina care se roteşte în ea însăşi
Ka – înseamnă spirit
Ba – înseamnă corp uman
Merkaba este un cuvânt folosit în egipteana veche şi este tradus „ascensiunea ce duce corpul şi spiritul dintr-o lume în alta.”
Merkaba este un câmp de energie cristalină ce este alcătuit din forme ale geometriei sacre ce aliniază mintea, corpul şi inima. Acest câmp se extinde în jurul corpului uman la circa cincisprezece metri şi se roteşte în jurul trupului cu viteza luminii.
În cazul persoanelor cu o credinţă mai slabă, acest câmp este încetinit sau a încetat să se mai rotească.
Când acest câmp este reactivat şi are o rotaţie normală, se poate numi câmp Merkaba. El seamănă cu structura unei galaxii.
Acest câmp este un puternic instrument de vindecare şi de protecţie. El pune în bună funcţionare şi echilibru cele două părţi ale creierului uman, ceea ce duce la întărirea nivelului fizic, emoţional şi mental.
Merkaba are ca scop conectarea cu Sinele nostru Superior şi ne susţine în creşterea noastră personală. El poate fi folosit pentru teleportare în alte dimensiuni.
Cubul lui Metatron
Este o structură care defineşte solidele platonice. Acestea sunt cinci structuri importante ce reprezintă elementele constitutive ale vieţii organice. Aceste cinci structuri se regăsesc în minerale, în forme de viaţă însufleţite şi neînsufleţite.
Arhanghelul Metatron a trăit în timp fizic pe Pământ, fiind cunoscut sub numele de profetul Enoch. Cât a trăit în planul terestru şi-a folosit pe deplin puterea spirituală, susţinându-i pe oameni.
El ne poate ajuta să ne îmbunătăţim viaţa, ne îndepărtează de relaţiile negative, ne îndeamnă să mâncăm sănătos şi să ne eliberăm de toxine.
Metatron lucrează cu o formă geometrică făcută din lumină ce poartă denumirea de Cubul lui Metatron pe care o foloseşte la purificarea şi ridicarea nivelului energetic.
Am folosit informaţiile de mai sus pentru a vă ajuta să înţelegeţi ce este geometria sacră, Merkaba şi Cubul lui Metatron.
În 2007, când am pornit lucrările în ţară împreună cu grupul Agni, am ascultat îndrumările Maeştrilor Ascensionaţi, necunoscând în totalitate misiunea pe care o aveam de îndeplinit.
Ştiam foarte bine cum lucrează aceste fiinţe. Ele nu îţi explică prea mult, vor să înţelegi şi să descoperi tainele de unul singur, căci aşa totul devine mult mai interesant.
Cu ajutorul unei colege care este profesoară de istorie şi de geografie, am început să însemnăm pe harta ţării noastre toate punctele energetice unde am fost trimişi.
Am văzut că pe harta României se crea un câmp Merkaba, ce are ca scop teleportarea în alte dimensiuni. Am completat forma geometrică de pe hartă şi astfel am aflat locaţiile noilor misiuni. Următorul pas era să încadrăm tot câmpul Merkaba în Cubul lui Metatron. Aşa am identificat alte lucrări ce aveau ca scop activarea unor noi puncte.
Pe parcursul anului 2011 vom activa şi restul punctelor energetice ce formează câmpul Merkaba şi Cubul lui Metatron.
Avem deci două forme sacre: un vehicul de teleportare şi o formă sacră de purificare şi de ridicare a nivelului energetic.
Aţi aflat în primul volum că în ţara noastră deja se manifestă în unele zone dimensiunea a patra şi chiar a cincea. Sunt zone în care am întâlnit dimensiuni superioare acestora (de exemplu Pădurea Hoia Baciu de lângă Cluj-Napoca).
Când cele două forme se vor activa, prin rotaţia lor vor purifica întreaga Românie şi nu numai. Ele se vor uni cu câmpurile energetice ale ţărilor vecine şi, în final, cu cele ale întregului Pământ.
Ce va urma după, numai Dumnezeu cu Planul său măreţ ştie.
Noi cu toţii ne bucurăm că putem să participăm cu umilele noastre forţe la o lucrare aşa de importantă.
După apariţia primului volum în librării, multă lume m-a contactat pentru a-şi spune părerea.
Mulţi m-au felicitat, spunând că această carte conţine informaţii utile ce le-au fost de un real ajutor.
Alţii mi-au spus că se miră că această carte prezintă o viziune foarte pozitivă a evenimentelor ce vor urma.
Eu cred în toate informaţiile primite de la Maeştrii mei. Ştiu că pe parcursul anilor, cu ajutorul acestor învăţături, au fost ajutaţi mulţi oameni. Aştept acei ani ce urmează să vină, însă sunt conştientă că trebuie să depunem cu toţii eforturi pentru ca toate acele lucruri minunate să se îndeplinească.
Alţi cititori au spus că s-au regăsit în paginile acestei cărţi în paragrafele în care unii din membrii grupului primeau răspunsuri din partea Maeştrilor Luminii la nenumăratele lor probleme de viaţă.
Alţii doreau să citească în al doilea volum relatări ale unor membri din grup privind modul în care au reuşit să instituie o vastă lucrare de purificare asupra lor, experienţă ce ar putea să-i ajute şi pe alţii.
Mulţi cred că cei ce formează grupul Agni sunt nişte oameni deosebiţi, diferiţi de ceilalţi. Vă asigur că lucrurile nu stau deloc aşa. Suntem cu toţii oameni simpli care s-au întâlnit prin voinţă divină. Unii dintre ei m-au solicitat în legătură cu şedinţele de terapie, alţii aveau probleme de cuplu sau personale.
Cunoscându-ne mai bine, am înţeles că aveam idealuri comune şi aşa s-a format grupul Agni.
Un lucru este foarte clar, Lumina a făcut să ne întâlnim acordându-ne multe şanse.
Pe parcursul acestor ani de când suntem împreună, cu toţii ne-am transformat mult şi suntem doritori să o facem mai departe.
Sfaturile pline de înţelepciune oferite de Maeştri, primite în timpul misiunilor, la curs duminica sau atunci când a fost necesar, ne-au fost de un real folos.
Cei care au hotărât mai departe să formeze grupul Agni au dovedit de multe ori Maeştrilor Luminii că merită toată atenţia.
Cu fiecare vorbă sau faptă încercăm să lăsăm loc divinităţii din noi să se manifeste, dorind prin acest lucru să-i ajutăm şi pe confraţii noştri.
În aceşti ani toţi membrii grupului au întâlnit în viaţa de zi cu zi multe cazuri ce au necesitat ajutor. Acolo unde cunoaşterea lor nu a fost suficientă, au apelat la sfaturile Maeştrilor care au ghidat fiecare caz în parte.
Câţiva din membrii grupului au dorit ca o parte din ziua lor liberă – duminica – să participe la cursul de ezoterism ce ar putea fi denumit, mai degrabă, o şcoală a misterelor desluşite. Aici, ei au primit informaţii şi răspunsuri la propriile întrebări existenţiale ce i-au ajutat să-şi controleze mai bine natura lor inferioară.
În aceşti ani asupra acestor oameni s-a realizat o amplă lucrare luminoasă. Însă fiecare a primit ceea ce merită în funcţie de interesul său faţă de lucrare, karma sa şi puterea de a se deschide pentru programul de întrajutorare.
Au apărut multe rezultate pozitive, dar am avut şi membri care s-au retras.
M-am bucurat, în schimb, că am făcut câte ceva pentru fiecare dintre ei. Pe toţi îi salutăm şi le urăm numai de bine, căci noi nu i-am uitat. Maeştrii mulţumesc acestor persoane că au acordat un timp din viaţa lor Luminii.
În legătură cu cei ce formează grupul Agni, le mulţumesc că au crezut în mine şi în lucrarea care se realizează prin intermediul meu.
Îmi cer iertare tuturor celor pe care i-am certat pe parcursul întâlnirilor noastre, dar sunt sigură că ei au înţeles că am făcut acest lucru doar spre binele şi propria lor înălţare. Ei au fost certaţi atunci când am considerat că prezentau blocaje în munca cu Sinele lor, iar acele dojeni au venit la timp pentru a-i susţine în procesul de purificare.
În această perioadă, la rândul meu, am trecut prin nenumărate schimbări privind propria mea personalitate, viaţa personală şi socială. Am crescut şi eu alături de ei, căci însemnăm puţin unii fără alţii.
Mulţumesc Ierarhiei Spirituale că a făcut această lucrare minunată asupra noastră, dovedindu-ne că putem să devenim cu toţii mai buni şi mai toleranţi.
În toate timpurile, Lumina şi-a dorit să creeze pe Pământ grupuri ce au ca scop întrajutorarea lumii şi care ar trebui să funcţioneze ca o ierarhie în miniatură. Am depus împreună nenumărate eforturi pentru a împlini acest lucru.
Dacă reuşim sau nu, asta numai Dumnezeu o ştie, în schimb noi muncim mai departe spre propria noastră perfecţionare şi înălţare.
Mai ştiu că ceilalţi membri ai grupului Agni (Focul Sacru) sunteţi şi dumneavoastră, doamnelor şi domnilor, ce citiţi acum această carte.
Nu mă cunoaşteţi, dar eu vă cunosc pe toţi prin bunăvoinţa Luminii, căci pentru dumneavoastră am venit pe Pământ ca să vă slujesc.
Îmi doresc ca aceste rânduri pe care le citiţi acum şi cele ce vor urma în anii viitori să vă ofere răspunsuri la întrebările de fiecare zi.
Sper ca experienţa acestui grup să vă anime, conducându-vă să gândiţi mai mult asupra necesităţii propriei voastre transformări.
Dacă aceşti oameni, indiferent de vârsta lor, pot să o facă, puteţi şi dumneavoastră! O să spuneţi: dar noi nu avem îndrumare şi susţinere, iar eu o să vă răspund: ba aveţi, dar nu ascultaţi!
Mulţi nu vor să asculte nici glasul inimii lor, dar vorbele altuia! Ar trebui să fim mai atenţi în jurul nostru căci putem primi răspunsuri de unde nici nu ne aşteptăm.
Lumina ne oferă informaţii în multe feluri, noi trebuie să fim mai atenţi. Putem să mergem la o librărie şi să-l rugăm pe Dumnezeu să ne conducă spre o carte în care putem găsi informaţiile necesare pentru etapa în care ne aflăm la acel moment.
Putem primi răspunsuri ascultând unele emisiuni radio şi TV, sau fiind mai atenţi la o discuţie în autobuz sau metrou. Toate acestea sunt mesaje ce trebuie înţelese şi folosite.
Trebuie să ne ascultăm atât interiorul cât şi exteriorul.
Iar dacă doriţi ceva mai mult, simţind că aveţi nevoie de îndrumare în fizic, va trebui să cereţi asta Cerului care vă va îngădui să întâlniţi maestrul care vă trebuie. Ar fi bine ca acest maestru să aibă harul de a auzi îndrumarea divină şi de a o aplica.
Primind sfaturile unui astfel de maestru este foarte sigur că veţi accesa ajutorul dimensiunilor superioare.
Există o zicală care spune: primeşti maestrul pe care îl meriţi! În urmă cu mulţi ani, deşi aplicam îndrumarea mentală a Maeştrilor mei, eram în căutarea unui maestru în fizic. Tipic omenesc. Încercam să găsesc un maestru aidoma Maeştrilor pe care îi auzeam mental. Într-un târziu am înţeles că nu mai este nevoie să mai caut. Aveam deja, aceştia erau Maeştrii mei, Emilian, Emanuel, Stelian, Eduard şi mulţi alţii care au considerat că nu contează numele lor.
Am înţeles că trebuie să muncesc continuu pentru a deveni propriul meu maestru.
De când am priceput acest lucru, vă asigur că depun cele mai mari eforturi spre propria mea transformare. Acolo unde nu obţin rezultatele cele mai mulţumitoare, sunt ajutată de factorul numit viaţă pentru a-mi însuşi cele mai dure lecţii.
Să nu credeţi că cel care îşi ascultă ghizii are o viaţă foarte uşoară. Din contra. El vede mai clar problemele lumii, aude acolo unde alţii nu aud şi vă asigur că nu este simplu deloc.
Viaţa unui om care ajută lumea este destul de grea. Se spune despre discipol că el nu aparţine familiei sale şi nici lui însuşi. El aparţine lumii. Şi chiar dacă el face parte din lume, este un singuratic şi un neînţeles.
Într-o lume în care omul priveşte cu mult interes lucrarea materială în detrimentul celei spirituale, acordând mai tot timpul intereselor corpului fizic ce sunt trecătoare, este destul de greu să gândeşti că într-o zi oamenii vor fi din ce în ce mai plini de credinţă.
Până când Pământul va deveni o planetă sacră, mai avem cu toţii mult de învăţat.
În primul rând, va trebui să ne însuşim respectul faţă de sine şi faţă de alţii şi de aici putem înşirui o multitudine de calităţi şi virtuţi.
Atunci când ne vom hotărî să realizăm cu adevărat asupra noastră o lucrare de reabilitare, punând acest lucru în aplicare, nu vom mai avea nevoie să rugăm Cerul să ne acorde ajutor într-o astfel de privinţă, căci El, în fiecare zi, ne dăruieşte uneltele necesare pentru a o împlini.
În acea zi când vom începe să lucrăm conştient asupra propriei noastre fiinţe, Cerul ne va urmări şi, zâmbind, va picura spre noi nenumăratele sale lacrimi de bucurie.
Până când acest lucru se va întâmpla, privegheaţi şi vă rugaţi…
Comentariile vizitatorilor
Comentariu evaluat de 171 vizitatori Data: 26-04-2017

Nutrition is a illustrious possess of having a healthy lifestyle. You may scarcity to be more healthy, but do you distinguish how to take the first step? It isn't all but as fastidious as www.top-suplimente.com
you may think. Use these tips after a happier and healthier life. Instead of giving up favorite dishes that aren't salubrious, condign swap out cold detrimental ingredients on more nutritive options. It's necessary that you discern the nutrition of anything you take in nourishment regularly, then track down healthier alternatives and incorporate them into your lifestyle. Restaurants chiefly outfit this information today. Pack away a miscellany of protein cranny of the week. Prime meats low in overfed, fish, and poultry without the skin. Eggs are another wonderful provenance of protein. Investigate has shown that an egg every time does not affect robustness negatively. Fling to procure no less than one meat-free epoch per week. Wear and tear seeds, peanut butter, peas, or beans instead. People scholarly in substantial nutrition distinguish that quite milled grains are not healthy. The significant source of fiber and nutrients in caboodle largely grains comes from the unprocessed formulate that leaves the husk or shuck intact. In place of of buying a fiber suppletion, neutral take in nourishment whole grains. No, this is audibly counter-productive.

Comentariu scris de MelasliC (Sumbe) Comentariu util ?  
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cos cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Curs valutar
La data: 23-08-2019
  Euro: 4,7216 Lei
  Dolar: 4,2706 Lei
Convertor valutar
Marci produse
Website detinut de COSTEA MEDIA MANAGEMENT S.R.L., CIF: RO28096588, Reg.Com: J23/462/2011
Magazine online