Cautare rapida
Catalog produse
Oferta speciala
Costea News

 

Pret: 5.00 Lei

Informatii
Punți peste abisuri

Punți peste abisuri

 

 

Pret: 19.00 Lei

 

Comanda acest produs

» Trimite pe:
Punți peste abisuri
Comanda instant - Punți peste abisuri

Email Telefon

Punți peste abisuri

Afinitatea pentru istoria misterioasă a vechiului Egipt, pasiunea pentru scrierile străvechi ale omenirii, confruntarea personală cu incidente greu de explicat într-un context știinţific, au determinat-o pe Daniela Paladi să pornească în căutarea unor povestiri uimitoare care ne oferă, printre altele, o perspectivă inedită asupra felului în care diferite civilizaţii și-au transpus propria experienţă ontologică și cosmologică în mituri ancestrale.

Se spune că orice legendă are un sâmbure de adevăr. Daniela Paladi nu este persuasivă, nu misionează, ci lasă la latitudinea cititorului să decidă în ce măsură este pregătit să îmbrăţișeze misterele care ne înconjoară.

În ceea ce privește superstiţiile și credinţele care au însoţit omenirea încă de la începuturile sale, ele se manifestă sub forma unor legi nescrise și transmise din generaţie  în generaţie, fiind o parte integrală a vieţii spirituale.

În secolul XIX, terminologia folosită pentru a descrie tot ceea ce nu putem explica sub prisma general acceptată este „teoria conspiraţională”.

Considerând faptul că nenumărate „teorii conspiraţionale” s-au dovedit într-un final a fi adevărate, putem asuma că noi vedem doar o parte infimă a realităţii din jurul nostru, iar tot ce diferă de teoria noastră în feluri de neimaginat, ne pare exotic într-un mod de neconceput?

Fizica cuantică cochetează cu ideea că toate realităţile posibile există realmente, că existenţa matematică e totuna cu existenţa fizică, rezultând  într-un multivers de o varietate imensă. Presupunând această teorie ca fiind posibilă, putem spune că enigma existenţei e doar o joacă de-a misterele?

Ce altceva este această minunată carte decât o joacă de-a misterele de-a lungul epocilor și culturilor?

Carmen Renieri


Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cos cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Curs valutar
La data: 28-09-2022
  Euro: 4,9479 Lei
  Dolar: 5,1794 Lei
Convertor valutar
Marci produse
Website detinut de COSTEA MEDIA MANAGEMENT S.R.L., CIF: RO28096588, Reg.Com: J23/462/2011
Magazine online